fbpx

De schaatsbaan is ook dit jaar weer te betreden via de ingang naast de kiosk. Hier kunnen entreetickets gekocht worden en schaatsen worden gehuurd. Het meebrengen van eigen schaatsen is uiteraard toegestaan, het meebrengen van eigen consumpties niet. Het sfeervol aangeklede winterterras onder de kies, voorzien van een horecachalet, is gratis toegankelijk. De schaatsbaan en het winterterras kennen dezelfde openingstijen. Gedurende de openingstijden zijn er altijd EHBO en toiletfaciliteiten (gratis) aanwezig.

ENTREEPRIJZEN

Entree voor de hele dag: € 4,50
Tienrittenkaart entree: €40,00

Schaatsen huren: € 4,50
Tienrittenkaart Schaatshuur: €40,00

Schaatshulp huren: € 5,00 + € 10,00 borg

Garderobe: € 2,-

ANWB en C&A GEWOON BEREIKBAAR

De ANWB winkel en de C&A zijn ook tijdens Schaatsen in Helmond gewoon bereikbaar op hun reguliere openingstijden.

CORONA TOEGANGSBEWIJS

In verband met de geldende maatregelen heb je een corona toegangsbewijs nodig in de vorm van een QR-code. Deze QR-code kun je krijgen als je volledig gevaccineerd bent, een negatieve testuitslag of herstelbewijs hebt. Je dient je QR-code te laten scannen bij de entree.

VRIJWILLIGERS

Wil jij mee helpen bij Schaatsen in Helmond? Wij zijn nog druk op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij of ken jij die enthousiaste vrijwilliger? Meld je dan aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.